Image Alt

News

Restorāns “Garāža" piedāvā visdažādākā veida gan izbraukuma banketus, gan slēgtos pasākumus: – sākot no nelielām kafijas pauzēm un beidzot ar apjomīgiem korporatīvajiem pasākumiem. Mūsu profesionāļu komanda banketu apkalpošanas jomā darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, tāpēc jebkurai situācijai, jebkuram pasākumam spēs atrast piemērotāko risinājumu, lai viss būtu izdevies. Esam nodrošinājuši lieliskas maltītes korporatīvajiem pasākumiem līdz pat 800 personām tādiem uzņēmumiem kā

Single malt vai iesala viskijs – visizplatītākais viskija veids. Šis viskijs tiek gatavots tikai no iesala miežiem, destilēts vienā darītavā un ilgus gadus noturēts ozolkoka mucās. Mieži, ko izmanto iesala ražošanai, bieži tiek audzēti tajā pašā apkārtnē, kur atrodas viskija darītava. Iesala viskijs pārsvarā ir saistīts ar Skotiju, lai gan mūsdienās tas tiek ražots visā pasaulē. Līdzīgi kā vīni, arī

Rakstnieks Haruki Murakami vienā no savām grāmatām raksta: "Viskijs, tāpat kā skaista sieviete, prasa novērtēšanu. Sākumā tu to rūpīgi aplūko, un tikai tad ir laiks to dzert." Jo īpaši rūpīgi aplūkoti, izvēlēti un novērtēti viskiji ir bārā/restorānā "Garāža", kur iespējams iepazīties ar vairāk kā 100 neparastiem visas pasaules viskijiem, no kuriem lielākā daļa pieder viskija karaļu kārtai – single malt

Ar kafejnīcām un restorāniem ir tāpat kā ar cilvēkiem – ir tādi, ko pēc vienas satikšanās reizes ir viegli aizmirst, ir tādi, ar kuriem ir retas, bet patīkamas tikšanās, bet vēl ir arī tādi, kuri kļūst par tava dzīves neatņemamu sastāvdaļu. Bārs/ restorāns "Garāža", iespējams, ir salīdzināms tieši ar tiem trešajiem. Mazais omulīgais bārs/ restorāns Vecrīgā, Aldaru ielā 10, ir